پاداش ۵۰۰ قهرمان جهان و آسیا ایران در سال ۹۷ یک دهم قرارداد ویلموتس است
از سراسر وب
«رکن آنلاین» – ورامین: محمد خالقی بازیکن سابق تیم ملی والیبال نشسته ایران و بازیکن والیبال نشسته شهرداری ورامین از ناگفتههای بی توجهی به رشته والیبال نشسته، کاستیها و عدم توجه مسوولان ورزشی به این رشته در گفتوگوی صمیمی با خبرنگار فارس گفتوگو کرد.
فارس: لطفا خودتان را معرفی و چگونه به تیم ملی دعوت شدید را بیان کنید؟
خالقی: من متولد آذربایجان شرقی و شهر شربیان هستم از سال ۷۷ والیبال نشسته را به صورت مستمر شروع کردم که تقریبا بعد از دو سال به تیم ملی جوانان دعوت شدم و تمرینات را با شدت و قدرت ادامه دادم.
بعد از آن به تیم بزرگسالان دعوت شدم که در سال ۸۵ با تیم ملی به کشور بوسنی رفتم و در آنجا قهرمان جهان شدیم و تا سال۹۷ در خدمت تیم ملی برای افتخار آفرینی کشورمان حضور داشتیم.
سال ۲۰۰۸ با تیم ملی در پارا المپیک پکن بودیم که مدال طلا گرفتیم و ۲۰۱۲ به المپیک لندن رفتیم که مدال نقره را بدست آوردیم.
چندین مسابقات جهانی رفتیم و مسابقه سال ۲۰۱۰ آمریکا مهم بود که در آنجا هم مدال طلا گرفتیم، مسابقه جهانی در لهستان بود که مدال برنز را گرفتیم و مسابقات آسیایی اینچوان کره که در آن جا هم مدال طلا کسب کردیم.
فارس: چگونه به ورزش والیبال نشسته علاقه مند شدید؟
خالقی: در سال ۷۸ با راهنمایی یکی از دوستانم، با توجه به فیزیک بدنی داشتم وارد ورزش والیبال نشسته شدم و از آنجا بود که علاقه مندی بنده نسبت به این رشته شروع شد که افتخار آفرینی هایی برای کشورم در پی داشت.
ساکن قرچک هستم ولی تمریناتم در شهرستان ورامین بود که با مربی گری رضا خانی از مربیان و بازیکنان برجسته این رشته به تمرینات ادامه دادم و هم اکنون نیز با این عزیز در تیم شهرداری ورامین به فعالیت این رشته ورزشی فعالیت میکنم.
تا بهمن ماه سال ۹۸ کلیه مسابقات کشوری خیلی خوب و منسجم برگزار می شد اما به خاطر ویروس
فارس: شما و دیگر بازیکنان تیم والیبال نشسته چه مشکلاتی دارید؟
خالقی: ورزشکاران حرفه ای شغل دیگری ندارند و کارشان تنها همان رشته ورزشی است که به آن میپردازند و رشتههای مانند والیبال نشسته تفاوتهای مالی بسیاری با رشتهای مثل فوتبال دارد و بازیکنان تنها از طریق قراردادها و لیگ زندگی میگذرانند.
امسال تا این لحظه مجوز برگزاری لیگ صادر نشده و بازیکنانی که فقط از راه ورزش کسب درآمد میکنند با مشکل مواجه هستند و از کمیته ملی مبارزه با
مسوولین ورزشی بخصوص وزیر محترم برای قهرمانان زمان کمی میگذارند اما برای فوتبال از صبح تا شب درگیر جلسات هستند و تمام انرژییاشان معطوف آن شده است.
وزیر ورزش حداقل هفته ای چند جلسه فقط برای تیمهای مطرح فوتبالی پایتخت برگزار میکند ولی به ورزشهای دیگر که مدالهای رنگین بیشتری کسب کردهاند اهمیتی قائل نمیشود.
فارس: آیا وزارت ورزش از قهرمانان و مدارآوران حمایت مالی میکند؟
خالقی: قهرمانان مدال آور، صندوقی بنام صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان دارند که ماهیانه حقوق ناچیزی به آنها پرداخت میکند که بهتر بگوییم مستمری است که درحد شخصیت یک قهرمان نیست و تقاضا دارم در این مبالغ بازنگری شود.
با این نرخ تورم، گرانی و
متاسفانه از تیرماه امسال وزارت ورزش در