سریالی که استانداردهای صداوسیما را از کف هم پایین‌تر برد!

از سراسر وب

به گزارش رکن آنلاین، تعداد مخاطبان سریال بدل در تلوبیون از ۲۰ هزار نفر فراتر نمی‌رود در حالی که بازپخش «روز‌های بد به در» به کارگردانی سعید آقاخانی به بیش از ۱۲۵ هزار نفر می‌رسد. حتی برخی از مردم ترجیح می‌دهند تکرار هزارباره ستایش را از آی فیلم تماشا کنند تا زمان و وقت خود را صرف سریال بی کیفیتی، چون بدل کنند.
با آغاز ماه مبارک رمضان، سریال «بدل» از شبکه سه سیما در حال پخش است، اما اثر نتوانسته است مخاطبان را بعد از لحظات افطار جذب کند و حتی به خاطر کیفیت پایین مورد انتقاد نیز قرار گرفته است.
ماه رمضان یادآور سریال‌های جذابی است که در شبکه‌های مختلف به نمایش درمی‌آمدند. کمتر کسی شب‌هایی که «بزنگاه»، «متهم گریخت» یا «میوه ممنوعه» پخش می‌شد را فراموش کرده است. اما چه تغییراتی در صدا و سیما رخ داده که در بهترین زمان جذب مخاطب، سریال «بدل» به روی آنتن می‌رود؟

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.