راه اندازی ایستگاه شارژ برقی در ۴۰ نقطه تهران

از سراسر وب

 حسین رفان در این باره گفت: قرار است ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی در خطوط اتوبوسرانی پایتخت بکار گرفته شوند و تاکسی‌های برقی هم وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شوند. از این رو شرکت مپنا تعهد راه اندازی ایستگاه شارژ برقی برای این خودروها را دارد.

او با بیان اینکه اکنون ۴۰ ایستگاه شارژ در تهران راه‌اندازی شده که ۱۵ ایستگاه در داخل شهر قرار دارد و ۱۲۳ ایستگاه جدید هم در دستور کار داریم، تاکید کرد: سرمایه‌گذارانی اعلام آمادگی کرده‌اند تا در جاده‌های تهران، اصفهان، کرمان، مشهد و تبریز ایستگاه شارژ نصب کنند. تفاوت هزینه خودرو برقی و بنزینی حدود ۵تا۱۰ برابر است و با هر قیمتی که محاسبه کنیم خودرو برقی مقرون‌به‌صرفه خواهد بود.

مدیر شرکت مهندسی و برق و کنترل مپنا همچنین از طراحی و ساخت موتور الکتریکی خبر داد و گفت که اکنون کشورمان به دانش تولید موتورهای الکتریکی دست‌یافته است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.