حمله خفت گیران به سرمربی تیم ملی

از سراسر وب

سارقان در اتوبان مدرس سرمربی تیم ملی ایران، حمید مطهری را با یک ترفند عجیب مورد حمله خود قرار داده و گردنبندش را ربودند.

حمید مطهری سرمربی تیم ملی کشورمان عصر روز دوشنبه در اتوبان مدرس جنوب به شمال، نرسیده به اتوبان صدر مورد حمله سارقان قرار گرفت.

در این درگیری سه موتورسوار زورگیر با کمین برای مطهری، ابتدا آینه خودروی او را شکستند و به محض اینکه مربی تیم ملی شیشه را پایین داد که ببیند چه اتفاقی افتاده است به وی حمله کردند.این درحالی بود که حمید مطهری نیز مقاومت به خرج داده و تلاش کرد مانع سرقت زورگیران شود، اما در نهایت سارقان در حضور بهت‌زده مردم در ترافیک اتوبان مدرس، گردنبند مربی تیم ملی را سرقت کرده و پا به فرار گذاشتند!

حمید مطهری هم‌اکنون با حضور مأموران کلانتری و پلیس در محل، صورت جلسه را امضا کرده و در انتظار شناسایی سارقان است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.