یک مزرعه رمز ارز در یک دانشگاه‌ دولتی کشف شد

از سراسر وب

ماینرهای کشف شده از نوع نسل جدید با تراهش بالا بوده و با تعبیه سایلنت باکس به منظور کاهش صدای ماینرها به طور حرفه ای جاسازی شده بود.

بیاتی عنوان کرد: ارزش تقریبی سه دستگاه ماینر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده و دستگاه‌های کشف شده به اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان منتقل و پرونده تخلف برای متصدی کافی شاپ دانشکده مزبور تنظیم و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی خراسان رضوی ارسال شد.

معاون بازرسی وحمایت از مصرف کنندگان خاطرنشان کرد: استخراج رمز ارزها با تعرفه‌های برق یارانه‌ای اعم از تعرفه برق خانگی، صنعتی، کشاورزی و تجاری غیرقانونی است و در ایام اوج مصرف باعث افزایش احتمال خاموشی‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: ماینرهای غیرمجاز باعث افت شاخص‌های کیفی برق شده و احتمال سوختن لوازم الکتریکی همسایگان را به شدت افزایش می‌دهد؛ علاوه بر این، استفاده غیرمجاز از انشعاب برق و ماینر برخی اوقات می‌تواند منجر به آتش سوزی‌های گسترده شود.

بیاتی زو تاکیدکرد: با توجه به ناترازی انرژی در کشور و ایام اوج مصرف برق و به منظور حفظ پایداری شبکه سراسری برق ، موضوع تشدید مبارزه با قاچاق دستگاه‌های استخراج رمزارز (ماینر) در دستور کار معاونت بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صمت خراسان رضوی قرار گرفته است.

وی بر ضرورت کنترل و رصد مراکز و دستگاه‌های استخراج رمزارز، اجرای ضوابط اختصاصی تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای این گروه کالایی در سراسر استان خراسان رضوی تاکیدکرد.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره صمت خراسان رضوی از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده واطلاع از مراکز استخراج رمز ارز و یا هر نوع تخلف اقتصادی، از طریق سامانه پاسخگویی ۱۲۴ اداره کل صنعت، معدن وتجارت استان اطلاع‌رسانی کرده تا بازرسان در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.