گرفتارشدن بیش از ۱۲۰۰۰نفر در خودروهای گیرکرده در برف

از سراسر وب

بابک محمودی؛ رئیس سازمان امدادونجات اظهار کرد: از هجدهم لغایت بیست‌ویکم بهمن ماه تا ساعت ۰۹:۳۰، نجاتگران‌ هلال احمر در ۲۵ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان و همدان به ۱۴هزار و ۷۴۶نفر از هم‌وطنانمان خدمات امدادونجات ارائه دادند.

وی بیان کرد: ۱۲هزار و ۴۱۶نفر در قالب ۳هزار و ۶۱۱دستگاه خودروی گرفتارشده در برف و کولاک توسط نجاتگران‌ هلال احمر رهاسازی شدند که در این عملیات‌ها به ۲هزار و ۳۱۰نفر از سرنشینان خودروها اسکان اضطراری داده شد، و ۲ هزار و ۱۶۰ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند

محمودی اظهار کرد: در این بازه زمانی ۲۰ نفر دچار مصدومیت شدند که پس از انجام اقدامات اولیه به مراکز درمانی انتقال یافتند، همچنین ۸۰۰ نفر از سرنشینان خودروهای گرفتار در برف و کولاک از اقلام غذایی و ۱۸۶ نفر از اقلام زیستی بهره‌مند شدند.

رئیس سازمان امدادونجات در خاتمه اضافه کرد: ۳۱۸تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر متشکل از یک‌هزار و ۶۳ نفر نجاتگر در این عملیات حضور داشتند و به هم‌وطنانمان امدادرسانی کردند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.